cape coralInformation

Villa Happy Moments ligger i det sydvestlige Florida og byder på ferie i luksusklasse. Lej en båd og ha`den liggende ved bådpladsen direkte ved huset. Sejl ud på den Mexikasnske Golf og se på delfiner og pelikaner. Et duelighedsbevis kræves ikke!!!

Husets beliggenhed

Villa Happy Moments ligger i den populære sydvestlige del af Florida direkte ud til en kanal med adgang til den Mexikanske Golf. Huset ligger i et stille og godt boligkvarter med overvejende amerikanske naboer. Beliggenheden ud til vandet og tæt på et naturskønt område sørger for en god og afslappet feriestemning. Et paradis for sejlere og golfspillere! I nærheden af huset ligger flere golfpladser, restauranter og storcentre. Afstanden til forskellige Outlet Stores er på ca. 30 minutter.

Udflugter til Orlando/Disney, Everglades, Busch Gardens, Miami og Key West kan kun anbefales!

Husets faciliteter

Villa Happy Moments har et boligareal på ca. 150 qm2 med 3 soveværelser, 2 badeværelser, air condition i hele huset, pool med screen, nyt køkken, nye møbler m.m.

Husets beliggenhed mod vest giver rig mulighed for at ligge i solen/bade i poolen og se på solnedgangen fra terassen. 4 liggestole, havemøbler samt en Weber Grill giver rig lejlighed til at nyde ferien på højeste plan. Håndklæder og sengetøj er inkludereti prisen.

Hele huset blev renoveret i starten af 2011 og byder på kvalitet og luksus. Nyt køkken, granitbordplade, nye hvidevarer inklusive vaskemaskine og tørretumble, lædermøbler, fjernsyn i hvert soveværelse (2 med DVD-player) er kun nogle af de ting, som huset byder på. En stor fladskærm (50`) med surround sound system, DVD/BluRay og Ipod-dock i stuen, samt trådløs netadgang, gratis telefonopkald i Amerika er også inkluderet.

2

7

1

welcome@villahappymoments.com icon

© Copyright 2012 - Villa Happy Moments